Tez yazım ücretleri… Yüksek lisans tezi yazdırma… Doktora tezi yazdırmak… Tez yazma ücreti… Yüksek lisans tezi ücreti… Doktora tezi ücreti… Lisans bitirme tezi ücreti… Makale yazdırma ücreti… Detaylar yazımızın içeriğinde.

Tez yazım ücretleri

Tez yazım ücretleri

Tezlerini yazdırmak isteyenlerin en fazla sorduğu sorduğu sorulardan biri de tez ücretlerinin ne kadar olduğudur. Tez ücretleri, bazı kriterlere göre belirlenir. Bu kriterler, tezin lisans, yüksek lisans ve doktora tezi ya da çalışmanın makale, ödev ve bildiri olmasına göre değişiklik gösterir. Ancak tez ile ilgili olarak temelde şu kriterler ön plana çıkar:

  • Tezin konusu
  • Tezin sayfa sayısı
  • SPSS analizi yapılıp yapılmayacağı
  • Tezin son teslim tarihi

Şüphesiz, bütün bu kriterler tez yazım sürecini doğrudan etkiler. Danışmanlık yapacak hocamız, yukarıdaki kriterleri dikkate alarak süreci planlar ve buna göre bir ücret tespit eder.

Tez yazdırmak

Tez yazım ücretleri denince akla gelen başka pek çok soru vardır. Genel olarak öğrenciler, başvuru yapmadan önce bu soruları kendilerine sorarlar.

“Tez yazım ücretini tek parçada mı vereceğim? Tezim istediğim gibi yazılacak mı? Süreç nasıl işleyecek?”

Öğrencilerin bu soruları sorması oldukça doğaldır. Nitekim, herkes tezinin en iyi şekilde yazılmasını ve kendisine teslim edilmesini ister. Atlas Tez Yazdırma, yılların deneyimi ile kendisine başvuran öğrencilerin çalışmalarını en iyi şekilde yazıp teslim etmektedir. Siz de tezinizin, en başından en sonuna kadar emin ellerde olmasını istiyorsanız, hiç çekinmeden bizi arayabilirsiniz. Sizin de bildiğiniz gibi bilimsel çalışmalar, ancak alanında uzman kişilerin yapabileceği işlerdendir.

Bizimle nasıl iletişim kurabilirsiniz?

Tez yazım ücretleri ile ilgili herhangi bir sorunuz ya da merak ettiğiniz bir husus varsa iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz. Bunun için atlasakademik@gmail.com elektronik posta adresine posta yollayabilirsiniz. Burada, tezinizin konusunu, ne kadar süre içinde bitirilmesi gerektiğini, analiz çalışmasının yapılıp yapılmayacağını yazabilirsiniz. Ayrıca, 0(552) 746 99 26 nolu telefonu arayarak ya da bu telefona WhatsApp mesajı yollayarak da bize ulaşmanız mümkün.

Siz de biliyorsunuz ki bilimsel çalışmalar tesadüfün kollarına bırakılmamalı. Alanında uzman ve daha önce çeşitli kademelerde danışmanlık yapmış bir hocaya teslim edilmeli. Lisans bitirme tezi, yüksek lisans ve doktora tezlerinizin dışında ödevleriniz, makaleleriniz ve bildirilerinizin yazımı konusunda da bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Tez Yazım Ücretleri